Antiekwinkel

 

Antiekwinkel

antieke kast boekenkast servieskast

Antiekwinkel, Antiekhandelaar of Antiquair...

 

Onze antiekwinkel in een uitgebouwde jaren '30 villa is niet een typische antiekwinkel. En met 14 ruimtes vol antieke mebelen is de term antiekwinkel dan ook zo gek nog niet.

 

Wanneer u bij ons binnen stapt is dat niet een echte winkel ervaring. Eerder een ontdekkingstocht door onze overvolle toonkamers die onze antiekhandel verzamelt heef en waar van alles te ontdekken valt. Alles staat overzichtelijk en smaakvol gepresenteerd en wat onze klanten vaak opvalt, dat zeggen zij ons, is dat er veel mooie antieke meubelen bij elkaar staan. Een beetje te veel soms maar zoals gezegd: er valt beslist wat te ontdekken in deze antiekwinkel.

 

Volgens de meeste woordenboeken is er tussen antiquair en antiekhandelaar geen verschil en kunnen deze begrippen door elkaar gebruikt worden. Persoonlijk geven wij de voorkeur aan antiekhandelaar, heldere taal!

De antieke meubelen die wij verkopen in onze antiekwinkel worden zo nodig gerestaureerd en aan uw eventuele wensen aangepast. Dit gebeurt in onze eigen werkplaats. Al uw aankopen worden persoonlijk door ons bij u afgeleverd en geplaatst. Vanzelfsprekend heeft u op elke aankoop volledige garantie en staan wij borg voor een ouderwetse service. Uw aankopen kunnen desgewenst gratis opgeslagen worden tot het moment van levering.

 

Bekijk alle antieke kasten / tafels / bureaus  met foto's en prijs 

 

 

 

Inloggen
© copyright 2011-2018 dubbeledeurantiek.nl