Antiekveiling

Antiekveiling

Antiekveiling

De Dubbele Deur Antiek presenteert een grote collectie prachtige antieke meubelen. Ook kunnen wij u adviseren bij aankoop of verkoop van antiek over het inschakelen van de verschillende veilingbedrijven in Nederland of daarbuiten. Wij houden ons niet bezig met het organiseren van antiekveilingen. 

 

Indien u een grote verzameling antiek meubelen wilt verkopen van hoge kwaliteit dan zijn wij daarin ook altijd geinteresseerd. Op de pagina over antiek verkopen leest u meer over onze manier van werken.

 

 

 
Antieke meubelen verkopen

De antiekveiling is een veel gebruikte manier om grote hoeveelheden antiek snel te verkopen. Maar bedenk dat er koper en verkoper op de veiling samen zo'n 45% tot 50% provicie betalen. In die bandbreedte kunt u zowel als koper maar ook als verkoper beslist goed zaken doen met ons als antiekhandelaar.

 

Natuurlijk kan het bijzonder spannend zijn om iets op een antiekveiling te kopen of verkopen. Die spanning val in onze antiekhandel een beetje weg omdat u direct weet waar u aan toe bent. Een all-in prijs zowel bij koop als bij verkoop. Inclusief restauratie, transport, opslag, verzekering en service en garantie op elke aankoop. Ook als er na een jaar een kastslotje stuk gaat.

 

 

Inloggen
© copyright 2011-2018 dubbeledeurantiek.nl