Antiek Den Haag

Antiek Den Haag

De Dubbele Deur AntiekSite.nl. Van uit Den Haag vindt u binnen 30 auto-minuten  een zeer ruime en fraaie collectie antieke meubelen. 

Er was een tijd dat bewoners van de regio Den Haag niet verder kwamen dan de Denneweg om een mooi antiek meubel aan te schaffen.

 

Dat is de laatste paar jaar sterk veranderd, onze klanten wonen in heel Nederland maar we hebben toch opvallend veel enthousiaste inwoners van de regio Den Haag als klant. De afstand is vaak in een half uur te overbruggen. Bovendien is de band tussen Den Haag en Rotterdam ook sterker geworden nu we het vliegveld delen en met de Randstadrail definitief onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn. kortom, Den Haag, Rotterdam en antiek passen goed bij elkaar.

 

Klik hier om een beeld te krijgen van onze collectie antieke meubelen. Als liefhebber van een mooi antiek meubel ben ik er van overtuigd dat dit de afstand Den Haag - Rotterdam nog een stuk kleiner maakt. Vanzelfsprekend bent u van harte welkom in onze showroom om alles in het echt te komen bekijken.

8651518eeeuwsekastmh01b.jpg

Wanneer u vanuit de regio  Den Haag Rotterdam nadert sturen sommige navigatie systemen u door het centrum. Het is sneller om via de van Brienenoordbrug te rijden. Ook kunt u vanuit Den Haag via de Benelux-tunnel rijden A4 en vervolgens de A15 op.

 

Klik hier voor een locatie-overzicht

 

 

 

 

 

Klik hier voor meer adresgegevens en openingstijden

 

Inloggen
© copyright 2011-2018 dubbeledeurantiek.nl