Antiek Utrecht

Antiek Utrecht

Vanuit Utrecht bent u in ca. 40 autominuten bij  De Dubbele Deur AntiekSite.nl. daar vindt u een mooi collectie antieke meubelen.  Afgemeten aan het toenemende aantal Utrechtse klanten lijkt de route Rotterdam-Utrecht tegenwoordig een stuk gemakkelijker te vinden.

 

Natuurlijk heeft vooral de ontwikkeling van de digitale snelweg daar aan bijgedragen, de afstand Rotterdam-Utrecht is daardoor tot een muisklik gereduceerd.

 

Onze collectie antiek spreekt kopers uit het hele land aan maar blijkt ook veel kopers in en rond Utrecht aan te motiveren naar Rotterdam te komen. Kijk eens op deze link, u vindt daar onze actuele collectie antieke meubelen. De kans is groot dat voor u als liefhebber van een mooi verzorgd antiek meubel de afstand gezien vanuit Utrecht toch ineens een heel  stuk kleiner lijkt.

 

Vanzelfsprekend bent u van harte welkom in onze showroom om alles in het echt te komen bekijken. Wanneer u vooraf belt of mailt dan reserveren wij vrijblijvend en met plezier de stukken waar u belangstelling voor heeft.

8651518eeeuwsekastmh01b.jpg

Wij zijn nabij de A15 gevestigd, vanuit Utrecht kunt het beste richting Gorinchem rijden en vanaf daar de A15 volgen richting Europoort tot u afrit 20 tegen komt.

 

Klik hier voor een locatie-overzicht

 

 

 

 

 

Klik hier voor meer adresgegevens en openingstijden

Inloggen
© copyright 2011-2018 dubbeledeurantiek.nl