Antiek Rotterdam

Antiek Rotterdam

Rotterdam is misschien niet de eerste stad in ons land om aan te denken bij het woord antiek. Toch herbergt Rotterdam in het Hisorische stadsdeel Delfshaven een aantal gespecialiseerde bedrijven in de antiek- en kunstsector. Voor een grote collectie antieke meubelen die kijkers en koper uit heel Nederland weet te trekken moet men echter op "de boerezij" zijn. Aan de zuid-rand van Rotterdam tegen het dorp Barendrecht aan presenteerd De Dubbele Deur AntiekSIte in een grote uitgebouwde jaren '30 villa namelijk een opmerkelijke collectie antieke kasten, tafel en bureaus.

 

Veel kopers van die van ver komen combineren het kopen van antiek met een bezoek aan het centrum van Rotterdam. De stad staat inmiddels nationaal en internationaal bekend om de moderne architectuur, de bijzondere winkels, de talloze muzea en de vermaarde atracties als: de Spido, de Euromast en niet op de laatste plaats Diergaarde Blijdorp.  

 

Mogelijkheden genoeg om van uw dag "Antiek Rotterdam" een uitje te maken. Heeft u vragen over wat en waar in Rotterdam bel ons gerust, ook daarmee kunnen we u vast verder helpen.

antiek bureau
 

 

 

 

Inloggen
© copyright 2011-2018 dubbeledeurantiek.nl