Antiek Amsterdam

Antiek Amsterdam

Vanuit het centrum van  Amsterdam bent u meestal in een uurtje bij onze opvallende collectie antieke meubelen.  Toen wij ruim 30 jaar terug met het verzamelen en verkopen van antieke meubelen zijn gestart was een klant uit Amsterdam een uitzondering. Dat is inmiddels wel anders.

 

Tegenwoordig komen onze klanten uit  heel Nederland. Maar opvallend vaak breng ik antieke kasten, bureaus en tafel in  bij liefhebbers in Amsterdam.  In een globaliserende wereld blijkt uit eindelijk zelfs de afstand Amsterdam - Rotterdam te verkleinen tot een muisklik.

 

Bekijk  ons actuele aanbod waarschijnlijk merkt u dan dat de afstand Amsterdam - Rotterdam nog korter lijkt. Dat is wat mooie antieke meubelen kunnen doen.  U bent van harte welkom in onze showroom en met plezier kom ik een keer naar Amsterdam om uw aankoop af te leveren.

antieke kasten Amsterdam
Antieke boekenkasten Amsterdam

Vanuit de regio Amsterdam kunt, afhankelijk van uw exacte locatie, kunt u zowel via Den Haag of  Utrecht rijden. 

 

Rijdt u Amsterdam/Den Haag/Rotterdam laat u dan door uw navigatiesysteem niet door het centrum van Rotterdam sturen. Blijf op de ring, neem de van Brienenoordbrug en volg daarna de aanwijzingen van uw gps op.

 

Rijdt u Amsterdam/Utrecht/Gorinchem/Rotterdam Neem dan op de A15 afrit 20 en volg daarna uw navigatie.

 

Klik hier voor een locatie-overzicht

 

 

 

 

 

Klik hier voor meer adresgegevens en openingstijden

Inloggen
© copyright 2011-2018 dubbeledeurantiek.nl